Hip Inside

Het HIP symbool staat voor HorSeMolen Innovation Products (HIP). HorSeMolen wil graag voorop blijven lopen als het gaat om nieuwe ingrediënten die de gezondheid en prestaties ten goede komen. HorSeMolen is continue bezig met het vinden van nieuwe toepassingen als het gaat om het optimaliseren van paardenvoeders en supplementen.
We kijken wereldwijd naar toepassingen, ook in de niet paardengerelateerde sectoren. Er wordt bijvoorbeeld veel meer geïnvesteerd in onderzoek in de industriële- en in de foodsectoren. Door deze kennis te gebruiken en deze toepasbaar te maken en te implementeren in de paardensector, blijven we met HorSeMolen steeds voorop lopen.

Onze voeders en supplementen die voorzien zijn van het HIP symbool bevatten extra’s die uniek zijn in paardenbranche.
Daarnaast is onze brede productrange van voeders en supplementen gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek bij diverse gespecialiseerde universiteiten in binnen- en buitenland. Deze expertise vormt de basis voor onze voer- en supplementenlijn. De nieuwste, hoogwaardige grondstoffen zoals vitamines, mineralen, spoorelementen en probiotica’s zorgen voor een optimale darmgezondheid bij het paard. Door de diverse samenstellingen van de voerlijnen heeft het team van HorSeMolen voor iedere situatie een maatwerkoplossing. Deze uitgebalanceerde aanpak biedt voor ieder paard de juiste voeding, zorgt voor een goede gezondheid, een betere conditie en is er minder kans op blessures.

Met ChemVet Denemarken, één van de beste laboratoria in Europa, zijn we een partnership aangegaan en hebben we een supplementenlijn ontwikkeld die uniek is in de paardenwereld. In de diverse Topstallen in binnen- en buitenland hebben we met onze voeders en supplementen al verbluffende resultaten behaald.

HorSeMolen.