Visie en Missie

Veel (sport)paarden worden nog op traditionele wijze gevoerd, met voer dat op traditionele inzichten en ingrediënten gebaseerd is. Veel paarden hebben als gevolg van het niet juist voeren van het paard gezondheidsproblemen, waardoor zij niet optimaal presteren. Het is de visie van HorSeMolen om met nieuwe wetenschappelijk onderzochte ingrediënten een nieuw paardenvoer te ontwikkelen die de gezondheid en de prestatie van het paard verhoogt.

Het is de missie van HorSeMolen om hoge kwaliteit paardenvoer en supplementen te ontwikkelen en te produceren, waardoor dit aansluit op onze visie.

Werkwijze

HorSeMolen is gespecialiseerd in innovatief en kwalitatief paardenvoer en supplementen. Om die hun optimale werking te laten doen beginnen we altijd met de analyse van het welzijn van het paard. Op basis daarvan passen we de voerschema’s, het voer en de eventuele supplementen aan op het individuele paard en wat daar in welke fase van opleiding, training, sport-, topsport of peak performance van verlangd wordt.

Door optimalisatie van het voer en het voermanagement kan de conditie, het welzijn en daarmee de performance van paarden met de producten van HorSeMolen aanzienlijk worden verbetert.

Vrijblijvende analyse van uw paard(en)?

Waarom HorSeMolen

Ieder paard heeft het recht op een optimaal welzijn. Op optimale verzorging. Vooral paarden die topprestaties moeten leveren, waar veel van geëist word, verdienen een optimale begeleiding. Een paard wat zich fit en happy voelt levert de beste prestaties. Bij HorSeMolen geloven we dat we met goed voermanagement, de juiste producten en supplementen de performance van ieder paard kunnen verbeteren.

KnowHow

Directeur en oprichter van HorSeMolen; Ralf van Orsouw heeft ruim 20 jaar ervaring als voedingsdeskundige. Zijn kennis van zowel humane- en diervoeding heeft hij gekoppeld aan zijn kennis van het verterings en voedingstelsel van het paard. Door te weten hoe en waar het paard zijn voedingsstoffen tot zich neemt, hoe het die verbruikt tijdens normale en piekbelasting, is hij in staat om de juiste voedingsmiddelen en supplementen samen te stellen die het paard helpt om zijn welzijn en daarmee zijn prestaties, te verbeteren.